keskiviikko 4. elokuuta 2010

Pekoni-sulatejuusto go-go!!!

Voi morjens! Löysin kaupasta tänään pekoni-sulatejuustoa! En oo viel ees uskaltanu maistaa sitä, koska pelkään että se on paras keksintö ikinä?!?! Kuninkaan faneille voin ilokseni ilmoittaa, että tänään lopultakin murruin, kävin kuninkaan porttien sisäpuolella ja tilasin Big King:in. Pelkän hampurilaisen, en ateriaa. Kävin myös TGI Fridayssa, ihan vaan bissellä ja pidettiin pieni palaute-keskustelu siitä miten mun kolme ensimmäistä päivää täällä ovat menneet. Ei yhtään hassummin kuulemma. Annoin myös omalta osaltani palautetta, ja kerroin että jollen saa lisätä opetusmateriaaleihin osiota Finlandia Vodkasta ja Koskenkorvasta, niin voitte varmaan unohtaa koko Suomen. Pyyntöön suostuttiin...

Sain myös äsken kuulla että saan huomenna koulutuskirjan oikoluettavaksi kääntäjältä, joten taidanpa tietää mitä teen viikonloppuna...ilmoitin kuitenkin samassa, että juttu on kyllä niin, että perjantaina tulen duunista kotiin, käyn suihkussa, uudet kuteet niskaan ja lähden viemään itseäni illalliselle ja bisselle, enkä ala kyllä mitään kirjaa kääntämään. Oli kuulemma ihan ok...

Perjantaista puheenollen, niin lauantaina Tukholmassa on Porissakin vieraileva Sonisphere Festari. Perjantaina järjestetään ihan keskellä keskustaa Kungsträdgårdenissa ilmaiset "etkot". Niillä soittaa muun muuassa Bullet ja Crashdïet. Pitää poiketa kattomassa millanen meisseli siel on.

Niin, sit ni jos joku on lähetelly tekstareita tohon mun 050-3376003 numeroon, ni siit puhelimest on akku loppu, ja laturi oikeassa kodissani, sori...mut tavoittaa numerosta 045-3466028.

Kuulin tänään kans et Seba on kait tulossa tänne 23.8?! Vissiin päiväristeilylle, mut se taitaa kait tietää sit päiväkännejä!

Mun piti täs äsken ihan laittaa Viikate soimaan. Jotenkin niin alakuloisen mukavaa ja sopii tähän mun koti-ikävään, ja kun siin on se sellainen niin suomalainen soundi. Vaikken nyt ihan 100% suomalainen ehkä olekkaan, niin Viikatteesta tykkään. Se on kai ihan ok...

Vaikka en jalkapallosta paskemmin välitäkkään, niin mietin pikkasen jos sunnuntaina menisin katsomaan AIK:n matsia Råsundalle. En sen itse jalkapallon takia, mutta sen fiiliksen...saas nähdä, jos oikolukeminen edistyy hyvään tahtiin, niin saatanpa lähteäkkin!

Anyway, fuck this, i´m out! Seuraavan kertaan, s´on moro!

2 kommenttia:

  1. Se Bullet o iha loistokamaa. Kannattaa ehottomasti tsekata!!!!

    VastaaPoista
  2. Muista että jos tekee mieli tulla suomessa pyörähtää, niin tänne pääsee helposti päiväks-pariks laivalla/lentokoneella :)

    VastaaPoista