maanantai 23. elokuuta 2010

Kohta kotiin!

Yes! Nyt ois enää tiistai, keskiviikko ja torstai jäljellä! Perjantai aamuna klo 06:40 ruotsin aikaa meikäläisen kone nousee kohti Helsingin lentokenttää! Eiks se oo nykyään Helsingin Lentokenttä, ei oo enää Helsinki-Vantaan Lentokenttä, vai onks se jopa Helsinki International Airport. No anyway, mä tuun himaan! Vitti et on siistii! Niin siistii, kotiin Annan ja Tinon luo!

Aion siivota, käydä kaupassa ja kokata Husulle jonku aeva mahrottoman herkku illallisen! Ja sit aion muuten vaan hemmotella sitä! Ja Tinoa kans, on kuulemma vähän pulskassa kunnossa, meijän pitää alkaa bodaamaan yhessä! Siin o järkee! Perjantaina otetaan siis iisiä, lauantaina joutuu taas olee Nickeä vastassa kun se tuo autollisen baari-kamoja mulle, perkeles! Ja maanantaina kurssi sitten vedetään käyntiin, et sellasta, hurjaa!

Bensidin Henkka istuu tällä hetkellä laivassa matkalla Tukholmaan. Se tulee tänne moikkaa, ja lähtee sit mun kaa samalla lennolla kotiin! Pitää vähän opettaa sille noit kurssi-juttuja, free-pouria ja flairia. Oon muuten oppinu aika paljon uusia flair-kikkoja, on se siistii!

Mut joo, koti-ikävä on viime aikoina painanu aika pahasti, ei oo helppoa hommaa, ja en tiiä lähtisinkö tällaseen uudestaan!?! Jos tulee ulkomaan kommenuksia lisää, ni ne saa kyl olla paljon lyhkäsempiä, tai sit sellasii et voi ottaa Annan mukaan, ja Tinon jos mahdollista!

Huomasin tos viikonloppuna ku tepastelin kaupungilla et tääl kuulee nykyään yhtä paljon venäjää ja eestiä ku Helsingin kaduillakin, jollei jopa enemmän. Tääl ne ryssät ei vaan erotu niin helposti ku Helsingis. Ehkä osittain siit syyst et tääl on sitä etnistä porukkaa valmiiks jo aika paljon, ja sit ne ryssät mitä tääl näkee on ehkä pikkasen enemmän "international" ku ne Helsingin ryssä-turistit. Köyhät Helsinkiin ja rikkaat Tukholmaan...???

Toinen juttu mikä tääl on aika hurjaa on noi aamu-ruuhkat! Huhhuh...Tänään istuttiin 50min. ruuhkassa, matka verrattavissa siihen jos ajais Kulosaaresta Hakaniemeen. Ei näin...ja jotenkin huvitti kun samassa ruuhka-jonossa istu viereises kaistas dude sen Lamborghini Gallardolla, eipä oo hyötyä sun 500+ hevosvoimista ku kävellenki pääsis nopeemmin, sucker! En kyl jaksais istuu tommosis ruuhkissa joka helvetin arkipäivä, tulis varmaan samantyylistä jälkee ku siin yhes leffas, se mis on Michael Douglas, mikä se ny on, se mis se istuu LA:ssa ruuhkassa ja sit se vaa nousee ulos ja jättää auton siihen!?! Ja sit se vähän alkaa pieksee pesaril ja hankkii jostain sen tykin ja räiskii jossain mäkkäris menemään...tullu joka aamu mieleen se leffa ku ollaan nois jonoissa istuttu!

Kävin lauantaina ittekseni safkaa yhen aika hyvän buffan, hyvä konsepti! Eli buffa meiningil, napa täyteen. Ensinnäkin niil oli ihan puol-ok sushia. Mut, se pää-juttu. Kokoat kaikki raaka-aineet mitä haluat sun annokseen aasialaistyylisestä buffetista, kaikki on siis kypsentämätöntä. Siis vihannekset ja lihat yms. Sit valkkaat minkä kastikkeen. Sit annat lautasen kokille, joka heivaa valitsemasi raaka-aineet pannulle, paistaa ne ja ojentaa ne sulle takas uudella lautasella. Brilliant! Eli ei tuu sitä ongelmaa et buffetis on vaikka mitä, mut "emmä haluu tota ku siin on inkiväärii/valkosipulii/chilii/blablablaa!", vaan saat safkaas just sitä mitä ite haluut! Niil oli jopa jätti-rapuja siel, ni meikä veti niit parina eri variaationa varmaanki yli puol kiloo!

Huomen musta ja Henkast pitäs ottaa jotku kuvat nettisivuille, joten mun pitäs varmaan pikkasen siistiä tätä naamakarvoitusta. Jotain ne höpis kans siit et meijän pitäs kuvata joku esittelyvideo, en nyt tiiä paljon mä siit ideast lämpeen, kassels! Mut ehkä siit tulee hauskaa!

Anyway, onhan tää neljä viikkoa menny aika nopeesti. Mukavaa on ollut, mutta koti-ikävä on ollut kovempi! Ei siihen oikeen pysty asennoituu, en tiiä... Kuitenkin, niin tuntuu kyl viel et tuli tehtyä oikea päätös kun päätti lähteä ison organisaation oravanpyörästä, aikansa kaikella! Ens viikosta lähtien alan uuteen elämään, ma-pe 09:00-15:00. Majavaa en tietystikkään tuu jättämään, pakkohan siellä on silloin tällöin käydä vääntämässä. Joku harrastus täytyy varmaan hankkia. Ehkä lenkkeily, hyvät juoksulenkkarit löytyy jo valmiiks. Mut se päämäärätön lenkkeily tuntuu jotenkin hassulta. Oon tottunu et joko juostaan johonkin, tai sit jotain karkuun!?! Korista vois kyl alkaa pelaa, sillain harrastaja-tasolla. Mut ensin nautitaan kotona olemisesta ja Annan ja Tinon seurasta!

Seuraavaan kirjoitukseen, s´on moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti