tiistai 17. elokuuta 2010

Kolmas viikko...

Ni, kolmas viikko alkoi eilen...

Kävin viikonloppuna himassa, siis ihan Suomessa! Oli aevan mahottoman aikanen herätys, sillä kone kotiin lähti jo 06.40 perjantai aamuna. Ei oo varmaan ikinä ollu niin siistii tulla kotiin ku silloin! Anna oli kilttinä vaimona kotona odottamassa, koska joku urpo ajatteli lähtiessään et "mä nyt jätän nää hima avaimet tänne ni en sit ainakaan hukkaa niitä?!?"...kiitos kulta! Tino flippas ihan totaalisesti, positiivisel tavalla ku astuin ovesta sisään. Oli vaan aika hurja tunne tulla kotiin ku ei oo ollu poissa Annasta ja Tinosta niin pitkää aikaa ennen.

No, perjantaina vietettiin aikaa "perheen" kesken. Parasta. Lauantaina, no, nukuttiin pitkään, menin Virginiin manageroimaan bändejä, urpoilin kännissä, himaan, sunnuntai aamuna morkkis, lähtö Tukholmaan. Vitutus. Ja myönsinpähän sitten loppujen lopuksi että mulla on ongelma tuon alkoholin kanssa. Ja ei, nyt ei sitten tarvita mitään paskoja vitsejä tähän väliin...kiitos.

No, viikko kolme täällä Tukholmassa. Ihan ok, osa kurssilaisista ovat oikein hyvin edenneet opiskeluissaan. Pari, ei toivoakaan. Mikä on aika ikävä. Jos kerran maksat omasta tahdostasi aloittelevan baarimikon kuukausiliksan siitä et sulle annetaan mahdollisuus oppia kaikki tarvittava ammatin harjoittamiseen, luulisi et ite kans panostaisit siihen. Mut ei se näköjään niin mee...

No mulla sitten. Ihan ok. Tänään iso-herra laitto mut ja nää kaks muuta opettaja-opiskelijaa tiskin taakse, laski kuinka monta lasia meillä on, mietti hetken ja alko laukoo tilauksia sekuntti-kello kädessä kunnes lasit oli loppu ja viimeinen drinkki oli valmis! Miten meni, nooooooh, ekassa "erässä" allekirjoittanut sai ekana valmiiks kaikki 20 eri drinkkiä, ajalla 9min 44sekunttia. Ihan hyvä ajatellen et en oo ihan kauheest viimeaikoina seissy drinkkibaarissa, ja et "hyvä" tulos tolla drinkkimäärällä on 10minuuttia...toisessa ja kolmannessa "erässä" tulin toiseksi. Mut, silloin vastassa olikin itse "Master", jolla nyt on parit EM-voitot ja muutamat MM-finaalit takataskussa...hauskaa oli!

Ainii, aina täytyy puhuu safkasta kans lyhyesti. Ilokseni huomasin et täs kämpän lähellä oli kuin olikin Natsi-Siwa, eli hooray for Lidl:in lasagne! On se vaa hyvää, puolivalmisteeks!

Ja muistakaa hei, stay true, keep it real, ja rakastakaa lähimmäistänne! Anna Elina Husu, mä rakastan sua! I´ll be home in 11 days, or 10...hmmm, emmä tiiä mut kotiin tullaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti