sunnuntai 1. elokuuta 2010

Ajatuksia blogin luomisesta....

Moro!

Niin kuin ehkä olet kuullut, tai kuulet nyt, niin tulen viettämään lähes koko elokuun Tukholmassa uuden työn merkeissä, siitä syy blogin "nimeen". Blogin nimestä, siitä voit lukea enemmän tästä, http://en.wikipedia.org/wiki/Stockholm_syndrome

Ajattelin että blogi voisi olla hyvä tapa pitää ystävät ja muut tuttavat ja tuntemattomat ajantasalla siitä miten minulla täällä menee, niin selviää ehkä pienemmällä rumballa sitten seuraavan kerran kun nähdään?!?! En kyllä tiedä kiinnostaako ketään kuulumiseni, mutta ainakin minulla on nyt sitten paikka missä avautua, jos alkaa vituttamaan...

Vitunmoinen koti-ikävä minulla on nyt jo, en ole tainnut viettää 4 päivää enempää poissa Annasta koko yhteisen taipaleemme aikana, ja nyt on vielä Tino kuvioissa. Hyvin tästä varmaan selvitään, ja se varmaan kasvattaa meitä, mutta kuitenkin!

Anyway, tänne on nyt saavuttu, pojat vei heti kättelyssä syömään East nimiseen raflaan Stureplanin kupeessa, maittavaa thai.tyylistä hienostelua, suosittelen (jos joku muu maksaa...)!

Huomenna olisi ensimmäinen "työpäivä", eli opettaa ruotsalaisille tekemään drinkkejä. Tai siis oppia, miten opetetaan tekemään drinkkejä ja kaikkea muuta mitä baarityöhön liittyy!?

Nyt en juurikaan keksi muuta kirjoitettavaa nuuskan luvatusta maasta, eli niin kuin täällä päin sanotaan,

Med vänliga hälsingar,

Kaije

1 kommentti: